Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се запознават през 1977 г. по

...
Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се запознават през 1977 г. по
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер за раздялата им

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се срещат през 1977 г. по време на тенис шампионат. Двойката се дами през 1986 година и се разделят през 2011 г. Заедно имат четири деца - 33-годишната Катрин, 31-годишната Кристина, 29-годишния Патрик и 25-годишния Кристофър.
 Арнолд Шварценегер на 75
Арнолд Шварценегер в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

И макар че досега Мария Шрайвър не е говорила доста за раздялата си с Арнолд Шварценегер, в този момент взема решение да го направи. По време на появяването ѝ в подкаста на Хода Котб преди броени дни, журналистката разкрива пред водещата, че като че ли за пръв път е почувствала независимост и опция да бъде себе си след подаването на документите за бракоразвод през юли 2011 г. До оня миг Шрайвър и Шварценегер са женени в продължение на 25 години.

Мария споделя, че е желала да потърси истината за живота и по тази причина се е насочила към манастир. Там монахинята ѝ е дала позволение да бъде същинската Мария - нещо, което Шрайвър споделя, че в никакъв случай не е разкривала преди. Журналистката споделя, че е постъпила в манастира, с цел да търси тишина и съвет, само че преподобната майка е считала, че не това е точната причина.
 Снимка 605970

" В края на визитата ми тя ми сподели, че съм отишла там, с цел да диря разрешение ", спомня си Шрайвър. " Вече инаш позволението да потърсиш себе си в същинския свят и да живееш по собствен метод ", предизвиква я още монахинята. 

И тъкмо това прави. Шрайвър разкрива още, че както възпитанието ѝ като член на семейство Кенеди, по този начин и бракът ѝ с Шварценегер, постоянно са я карали да се усеща невидима. " Ядосвах се на хора, които идваха и не ме отразяваха, когато стоях до Арнолд или до чичо си ", спомня си племенничката на починалия американски президент Джон Кенеди.
 Патрик Шварценегер, Арнолд Шварценегер, Мария Шрайвър и за какво родителите на Патрик се събраха
Какво събра Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Хубав мотив

Постепенно Шрайвър обаче осъзнава, че не е важно дали другите я отразяват. Важно е дали тя вижда себе си, дали тя е важна за самата себе си, разкриват от Page Six. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР